Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Başkaca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara ağır suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde bakım veren milel arası tesislardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece dobra ise buna sargılı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha peşışını getirmektedir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki şahsiyet saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanların çokluğuna nazaran mümkün başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Tehlikeli sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Kullanılan kapı fitili yürekin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim esenlanabilir.

Antrparantez, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir cepheının küşade olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın baplarının ve elan birbunca yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle katkısızlandığını öğrenmek kabilinden baz durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını üretmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve Yangın kapısı istanbul alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıhun tütünın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page